Familiedagen 8. august 2015

Lørdag 8 august var det klart for familiedagen 2015 i Saupeset og Belgefet vel ved badekulpen. Styret hadde som sist år forberedt dagen med natursti, pølser og brus.  

Det var store forventninger til antall deltagere i forhold til hvor bra oppmøte var familiedagen i 2014. På forhånd hadde Kai Roger lagd spennende oppgaver som han og Vidar satte opp i en noe krevende natursti-løype. Her var det oppgaver som skulle besvares i tillegg til at det var lagt ut gjenstander i naturen som ikke tilhørte der. Disse skulle skrives opp på svararket.

At det ble færre deltagere enn i 2014 la ingen demper på stemninga. I år var det 3 barn som stilte opp i tillegg til stor deltagelse blant de «voksne».

Litt kjølig i lufta, men solen var framme, pølsevannet begynte å bli varmt og deltagerne var ute i skogen og løste oppgaver. Da var det bare å vente på besvarelsene.

Stor var spenningen da svarene kom inn og dommerne gikk igjennom disse. Nå var det klart for premieutdeling. Årets vinnere ble Emil, Une og Ulrik som mottok hver sin premie. I tillegg vant også to av de «voksne» deltagerne. Gratulerer til alle fem!

Nå var det klart for pølser, så mange man ønsket…..og brus. Tove hadde som sist år bakt med seg en fantastisk kake. Den ble godt mottatt av både store og små.

Familiedagen ble, på tross av lav deltagelse et veldig hyggelig arrangement for alle som var tilstede. Dette var andre gangen den ble arrangert ved badekulpen og styret ser fram til å holde familiedagen her igjen i 2016.

Vi sees neste år!

Toril og Leif med barnebarnet Emil

Une, Ulrik med mamma Guro

Årets vinnere