Familiedagen ved badekulpen 30. juli 2016

(tekst og foto: VK 2016)

I god tradisjon var det igjen klart for Saupeset og Belgefet vels familiedag ved badekulpen. Arrangementet var i år en uke tidligere enn de foregående årene for å se om dette hadde innvirkning på om flere deltok.

På forhånd hadde styret lagt alt til rette for at dette skulle bli et fantastisk arrangement. Natursti var satt opp i nærheten av badekulpen med oppgaver for alle aldre. Pølsekjelen var satt på gassen, kaffe og kaker på plass, samt brus å drikke.

Værgudene var ikke helt med på notene denne gangen men det var noe sol men ikke den varmeste dagen sommeren 2016. Når familiedagen starter opp, er vi 2 ungdommer og 26 voksne ved badekulpen i tillegg til flere hunder. Arrangementskomiteen oppfordret alle som hadde møtt opp på familiedagen til å delta på årets natursti.

Engasjementet var stort blant alle når det var klart for natursti i skogen rundet badekulpen. Når alle var tilbake fra natursti, ble besvarelsene gjennomgått av vellets leder Kai Roger Hennum mens deltagerne kunne kose seg med rykende varme pølser, kaffe og kaker.

Så var det klart for flere konkurranser. Nå ble det ringspill, eggeløp, kaste på bøtte og pilkast på ballonger fylt med vann. Konkurranseinstinktet ble vekket hos noen og enhver. Martin og Anita hadde en stor oppgave foran seg når de skulle kåre vinnerne av disse konkurransene.

Så var det klart for dagen høydepunkt hvor alle som deltok på årets natursti fikk diplom. Etter hva seterstikka.no kunne se og høre, så var årets familiedag nok et supert arrangement fra vellets side.