Familiedagen 2014

Innlevering av oppgavene. Foto: VK

Etter hvert som familiene ankom kulpen, var det muligheter for å melde seg på natursti. Kai Roger gikk igjennom hvordan løypa var lagt opp og forklarte at postene var lagt ut langs veien videre innover forbi Badekulpen. Flere familier stilte lag og det var totalt 21 personer som trasket innover i skogen for å løse både teoretiske og praktiske oppgaver. Alle postene hadde oppgaver og spørsmål både for voksne og barn. Dagens yngste deltager var Veronica som gikk sammen med mamma Therese.

Blant oppgavene var det innsamling av bær, kongler, blader og kvister samt flere spørsmål som skulle besvares ut i fra bilder. Når alle var kommet i gjennom løypa og hadde fått levert besvarelsene, var det klart for kåring av vinnerne av familiedagens natursti, som i år var; Håvard Virik og Stian og Magnus Brennhovd. Alle deltagerne på naturstien fikk premier. Seterstikka gratulerer så masse.

Som seg hør og bør trengs det også mat og drikke etter at oppgavene er løst, og til tider var det kø foran pølsekjelen til Tove. Når mat og drikke var fortært, var Kari Mona i gang med å aktivisere alle som hadde lyst til å være med på leker. Her var det blant annet små «flåter» på bekken og boksen går.

Alle ungene fikk også gratislodd og de fleste vant en av mange, mange premier.

På årets familiedag var det også noen som feiret jubileum. Toril og Frode feiret 45 års bryllupsdag sammen med de andre hytteeierne ved badekulpen. Gratulere så masse!

Årets familiedag var et hyggelig arrangement for store og små. Seterstikka ser allerede fram til neste års arrangement ved Badekulpen.

I gang med natursti. Foto VK

Familien Staås. Foto VK

Beate med barnebarna Sondre, Odne, Endre og Sindre. Foto VK

Kari Mona med barnebarna Linnea, Celine og Håvard Virik. Foto VK

Stian, Magnus og Terje Brennhovd. Foto VK

Toril og Leif med barnebarna Ida og Anniken. Foto VK

Therese med årets yngste deltager, datteren Victoria. Foto VK

Venter på alle som er ute på natursti. Foto VK

Dagens jubilanter. 45 års bryllupsdag. Toril og Frode. Foto VK