Saupeset og Belgefet vel er medlemmenes felles kontaktpunkt mot omverdenen som grunneiere, Nes kommune og Nes Nordmark Friluftslag etc. Vellet har som oppgave å vedlikeholde og å merke turløyper i området. I tillegg arrangeres det årlig påskeskirenn og familiedag.

Hytteområdene Saupeset og Belgefet befinner seg på nordsiden av Rukkedalen, mellom Nesbyen i Hallingdal og Tunhovd. Velforeningen ble stiftet i 2001. Området har rundt 140 hytter. Saupeset er et gammelt seterområde som faktisk har vært Norges største, opprinnelig med tilsammen nær 50 setertun. Fremdeles eksisterer det seterdrift på Saupeset.


KLIKK PÅ LINKENE UNDER OG DU FÅR OPP DE SISTE NYHETENE!

 • Årsmøte Saupeset ig Belgefet vel 27.08.22 kl 16:90

  Velkommen til årsmøte.
  Saksliste ligger vedlagt, klikk på linken

 • Hvem har hvilken rolle i vellet

  Her finner dere oversikt over styremedlemmer, revisor, valgkomite og hvem som er ansvarlig for Seterstikka i papirutgave og på nett

 • Dugnaden 17.juli 2021

  Lørdag 17.juli var det klart for årets dugnad. I år skulle vi gå opp til flystyrten og opp til matberget. På veien skulle det tas bort nedfall og benker skulle beises. Oppslagstavlene våre fikk også et strøk beis. Vi var 7 stykker som møtte opp på dugnadsdagen. 2 hytteeiere hadde allerede gjort en super innsats innover fra Belgefet.

  Styret takk alle for innsatsen og håper flere vil stille opp på neste dugnad.